top of page

Takk for laget og lykke til!


Måsøy kommune har vært i omstilling siden 2013 og nå er perioden ferdig. Måsøy i Vekst (omstillings organisasjon i Måsøy kommune) ønsker å takk alle som har medvirket, støttet og bidratt i omstillingsarbeidet.

Måsøy I Vekst har hatt 2 mål for omstillingsarbeidet, det ene målet var å bidra til å skape 60 nye arbeidsplasser, og det andre målet var å bidra til at befolkningstallet i Måsøy samfunnet skulle være mer enn 1300 ved utgangen av 2018.

Måsøy i Vekst har klart arbeidsplasser målet, det er registrert og kontrollert at Måsøy i Vekst har bidratt med 64 nye (fulltid) arbeidsplasser, 15 deltids arbeidsplasser og vært med å bidra til å sikre 91 arbeidsplasser.

Når det gjelder befolkningsutviklingen kan vi ikke si at det målet er oppnådd, der befolkningstallet i november 2018 lå på 1233. Men det er positive signaler og trender som er snudd. For førstegangen på lang tid har nettotilflytting fra innland vært på pluss siden. Fødseloverskuddet har kun vært på 0, og det var i 2015 med 15 barnefødsel og 15 døde. Innvandring fra utland har vært den faktoren som har bidratt kontinuerlig positivt siden 2010. Vi håper at den positivt trenden vedvarer og kanskje Måsøy i Vekst når sitt mål om befolkningsvekst noen år forsinket.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page