top of page

inviterer til åpent møte tirsdag 23. januar 2018 kl. 19.00 på Havøysund Hotell

Havøysund havnevesen fikk i 2002 godkjent av kommunestyret en egen havneplan. Havneplanen er ikke er justert eller rullert senere. Utviklingen i lokalsamfunnene, i regionen, utviklingen nasjonalt og ikke minst internasjonalt tilsier at det til enhver tid vil være nødvendig å ha et oppdatert planverk som kan brukes aktivt i forhold til de utfordringer kommunen møter for utnyttelse av sjø- og sjørelaterte områder. Planverket til Havøysund havnevesen blir etter hvert kanskje det viktigste verktøy for næringsutvikling i kommunen. Både fiskeindustrien, fiskerne, oppdrettsnæringa, mekanisk industri, turismen, oljenæringa mv. etterspør i dag, og langt mye mere enn tidligere, etter fasiliteter både på sjø og land. Samtidig settes det krav til slike fasiliteter før de foretar etableringer og utbygging. Dermed blir Havøysund havnevesen som et knutepunkt mellom sjø og land, en av de viktigste premissgiverne for næringsutvikling i en kommune som Måsøy der sjørelaterte næringer blir avgjørende for lokalsamfunnenes muligheter. Derfor må Havøysund havnevesen utvikle sin virksomhet slik at havna blir viktig for den samfunnsutviklingen som skjer de kommende år.

Styret for Havøysund Havnevesen Måsøy KF har vedtatt oppstart av arbeid med ny plan med strategivalg og handlingsplan, der samfunnsutviklingsperspektivet vil være et vesentlig element i planen. Prosjektet som sådan har fått tittelen:

Havna som samfunnsutvikler

Havnestyret har satt ned et planutvalg. Planutvalget ønsker å drøfte og å få innspill til ny havneplan og arrangerer derfor åpne møter. For møtet i Havøysund tirsdag 23. januar kl 19.00 er det satt opp følgende tema:

1. Ny havneplan for Havøysund Havnevesen Måsøy KF

2. Utfordringer og muligheter for Havøysund

3. Kystverket - Status og framtida

4. Åpen drøfting med publikum

5. Prioriteringer

Velkommen


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page