top of page

Spennende reiselivssamling om Merkevaren Måsøy-prosjektet og organisering av reiselivet


Onsdag 25. oktober møttes lokalt næringsliv og reiseliv på Havøysund Hotell til en samling for å diskutere samarbeid og veien videre for Merkevareprosjektet som er i sin tredje og siste fase.

Reiselivsutvikler Emilie Isaksen holdt et innlegg om framdriften i prosjektet så langt. Prosjektet går ut på å utvikle en helhetlig strategi og felles plattform for reiselivet i Måsøy Kommune. Prosjektet skal samle reiselivet rundt en felles merkevare og skape et mer helhetlig reiseliv i møte med turistene. Dette arbeidet skal resultere i en felles plattform i form av logo, nettside etc. som skal brukes aktivt i markedsføringen av Måsøy Kommune som reisemål. Plattformen skal også brukes som informasjonskanal og skal gi turister et sted å hente informasjon om stedet.

På samlingen fikk vi også besøk fra Innovasjon Norge som ga innspill på suksessfaktorer og fallgruver i lignende prosjekter. I tillegg fikk vi også et helt konkret eksempel fra Dag Norum fra Kirkenes som er prosjektleder i et lignende prosjekt til vårt.

Prosjektet videre ligger nå i det lokale næringslivets hender som går inn som prosjekteiere. De fleste bedriftene som deltok på samlingen inngikk en intensjonsavtale der de uttrykker et felles mål om å gå inn i et formelt samarbeid. Det ble på samlingen opprettet et innterrimstyre bestående av Aslak Henrik Lango, Logen Karthigesan og Mona Aune som har ansvaret for å innkalle til første medlemsmøte.

Ønsker du å vite mer om samlingen? Klikk på bildene under for å laste ned presentasjonene som ble holdt:


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page