top of page

Hjemmetjenesten i Måsøy kommune er tildelt Beundringen nummer 3

Hjemmetjenesten i Måsøy kommune får «Beundringen» for den fantastiske jobben de gjør for kommunens eldre og syke innbyggere. Hjemmetjenestens leder Arnstein Larsen fikk overrakt "Beundringen" fra Lillian Jacobsen som sist fikk den.

Hun forteller:

Jeg har selv hatt min mor i hjemmetjenestens «hender», og jeg er fortsatt uendelig takknemlig for årene hun hadde i trygge og omsorgsfulle omgivelser på Daltun.

Jeg vet hvilken ressurs de ansatte er for beboerne , hjemmeboende eldre og ikke minst også for pårørende.

Til alle dere som jobber i hjemmetjenesten: TAKK for den fantastiske jobben dere gjør. TAKK for den tryggheten dere gir kommunens eldre og syke hjemmeboende. TAKK for omsorgen dere gir, og

TAKK for at det er nettopp dere som er «hjemmetjenesten».

Jeg har sagt det før, og sier det gjerne igjen: Måsøy kommune er et godt sted å bli gammel i !!"

Lillian Jacobsen

Biblioteksjef

Måsøy kommune

Hva er Beundringen?

"I forbindelse med prosjektet «I foill fart inn i framtida» utfordrer barnehagen alle vi som jobber i kommunen til å være med på «Beundringen». Beundringens mål er at vi skal legge merke til positive ting vi gjør i jobbhverdagen; vi finner alltid det vi leter etter. Vi skal fram snakke hverandre, styrke samholdet og ikke minst kunne vise stolthet av å jobbe i Måsøy kommune. Det gode eksemplets kommune «Sånn gjør dem det der...» Selv om man ikke får beundringen, betyr det ikke at man ikke gjør en god jobb. Vi gjør selvfølgelig alltid vårt beste! Å dele en glede—er også en glede!

BeundRINGEN er en fysisk ring, vi har valgt en garnring fordi vi er en fiskerikommune og synes det er et godt symbol på en ring av betydning. Beundringen deles ut ca 1. gang pr. må- ned av den/de som har fått den sist. Da er det den/de`s oppgave å finne ny/- e kandidater til utmerkelsen. Beundringen kan altså gis til enkeltpersoner eller ar- beidsplassen/team osv. Vi må gå på jakt etter gode eksempler. Det er lov å tipse den/de som har oppgaven. Beundringen må lages i en fysisk form— og henges på garnringen. Når beundringen er klar, tar vi bilde av den og sender den på mail til alle ansatte i kommunen. Deretter må beundringen overrekkes. Det er artig hvis man gjør litt ekstra rundt happeningen. Beundringen må henge fremme på arbeidsplassen— til ære for den som har fått den og til inspirasjon for andre."


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page