top of page

Spennende Workshop om reiselivsutvikling og merkevarestrategi i Måsøy


Mandag møttes flere av oss som driver med reiseliv i Måsøy på Arctic View for å delta på workshop med Kreativ Industri. Første workshop ble holdt tidlig i februar og andre, og siste, workshop er nå gjennomført. Tilstede var Siss Heidi Hansen fra Tufjord Brygge, Robert Andre Larsen fra Coop, Georg Mathisen fra kirken, Merete Stabell fra Havøysund Hotell, Aslak og Reidun fra Arctic View, Kjell Larsen, Ann Synnøve Hansen fra Ingøy Sjøhus, Even Johansen og Emilie Isaksen fra Måsøy i Vekst og Lone Hegg og Knut-Arne Iversen fra Kreativ Industri.

Målet for workshopene er å samles om en felles merkevarestrategi og reiselivsutvikling i Måsøy. Kreativ Industri presenterte deltagerne med 3 ulike merkevarestrategier basert på innspillene fra den første workshopen, og vi ble utfordret til å velge 1 strategi vi ønsket å satse på. Strategi 1 gikk ut på å spille på det spesielle og unike ved Måsøy og hadde slagordet "Going somewhere others dont". Strategi 2 "The national tourist road to Northcape" satser på et nærmere samarbeid med Nasjonal Turistveg. I alternativ C står havet i fokus, med slagordet "Arctic Sea Living". Det viste seg vanskelig å bli enige både med hverandre og seg selv om hva som kan være rett strategi for reiselivet i Måsøy. Gruppen delte seg mellom alternativ 1 og 2, mens alternativ 3 var det konsensus om at Måsøy allerede er flinke på. Ingenting er satt i stein her. Kreativ Industri vil komme med en rapport og en anbefaling basert på de to workshopene senere i mars som vi i Måsøy i Vekst skal jobbe videre med.

Takk til alle oppmøtte, til kreativ industri for en flott workshop og ikke minst Reidun og Aslak for nydelige lokaler, mat og kaker!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page