top of page

Åpning av Molta anlegget i Tufjord


Torsdag i forrige uke var det offisiell åpning av det nye Molta anlegget, tidligere Tufjord Brygge, i Tufjord på Rolvsøy.

Det var bra oppmøte fra nysgjerrige Rolvsøyværinger, folk fra rundt i kommunen, samt representanter fra Innovasjon Norge, Matmerk, Måsøy Kommune og NRK.

Alle de oppmøtte ble servert kaffe, brus og utsøkte kreasjoner fra Ann Kristin's Kaker, noe det selvsagt ble satt stor pris på.

Vi fra Måsøy i Vekst var også tilstede på åpningen og fikk omvisning på hele anlegget. Siss-Heidi og Rune har store planer for hele bygget som har potensiale til å bli en enestående attraksjon her i kommunen vår.

Vi tilbragte óg deler av dagen i én av de flotte leilighetene de har i sjøhuset sitt, hvor vi ble servert både frokost på morgenkvisten og en nydelig fiskerett av laks og torsk på ettermiddagen.

De ny-oppusede lokalene ser virkelig veldig bra ut og har en utsikt som bør være et solid tilskudd til trivselen på arbeidsplassen.

Vi ved Måsøy i Vekst vil gjerne få takke Rune og Siss Heidi for den fantastiske gjestfriheten og ønsker lykke til videre med Molta AS.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page