top of page

Velkommen til åpning av det Digitale Klasserommet


Her i Måsøy Kommune har vi nylig fått installert et digitalt klasserom i det (også nyåpnede) Måsøy Folkebibliotek. Det digitale klasserommet, som er donert til kommunen av ENI Norge, inneholder seks elevpulter, en lærerpult, og det siste innen videokonferanse-teknologi. Rommet er i hovedsak tiltenkt som et verktøy for kompetanseheving for kommunens innbyggere, med mål om å bidra til nødvendig rekruttering til arbeidslivet og å integrere innbyggere som står utenfor arbeidslivet. Tilbudet vil også involvere språkopplæring rettet mot andelen innbyggere med fremmedspråklig bakgrunn og utdanning som ikke er tilpasset norsk arbeidsliv.

Utover dette vil rommet kunne bidra til å effektivisere ressursbruk og møtevirksomhet for kommunalt ansatte og lokalt næringsliv. Alt i alt ser vi på det digitale klasserommet som et viktig verktøy for å fremme utvikling i kommunen.

Torsdag 26. mars kl. 15 – 17 vil det være offisiell åpning av det digitale klasserommet i biblioteket. Tilstede på åpningen vil være ordfører, rådmann, og representanter fra kommunen og ENI Norge. Under arrangementet vil vi også gjennomføre en live demonstrasjon av utstyret. Arrangementet er åpent for alle.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page