top of page

Arctic Race - vær med å lag liv i løypa og vise frem kommunen vår


Den 14.-17. august går verdens nordligste sykkelritt - Arctic Race of Norway av stabelen. Vi er stolte av at vi i år igjen kan ønske velkommen til dette firedagers-rittet nord for polarsirkelen, langs verdens vakreste kyst, med både norske og internasjonale sykkelstjerner på startstreken.

I fjor ble rittet vist i land over hele verden og i år kan tv-stasjoner i hele 158 land vise bilder fra et av verdens mest spektakulære sykkelritt, med fantastisk norgesnatur som kulisser – en gylden mulighet til å vise frem den flotte kommunen vår for resten av verden.

Første etappe går fra Hammerfest til Nordkapp torsdag 14. aug. og rytterne vil etter tidsplanen passere Smørfjord ca kl. 14:42. I samarbeid med Måsøy I Vekst vil kommunen sette opp en båt i Smørfjordkrysset der vi promoterer kommunen og finner på noe sprell, og inviterer alle som har mulighet til å være med å lage liv i løypa og heie frem rytterne i det de passerer. Havøysund Musikkforening stiller også opp. Ta med flagg, godt humør, vær kreativ, kle deg gjerne ut, og hjelp til å vise fram vårt livskraftige samfunn. Kanskje dukker det opp noen overraskelser fra båten også.

Etter tidsplan vil rytterne passere Smørfjord ca 14.42 på torsdag, så møt opp i god tid.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page